Microneedling
Alleca Schoonheidssalon presenteert u het nieuwste op het gebied van microneedling, de microneedlingpen. Zonder de opperhuid te beschadigen is de behandeling met de microneedlingpen een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien. Ten opzichte van de dermaroller of de MTS-roller heeft de microneedlingpen veel voordelen.
De behandeling is comfortabeler,  nauwkeuriger en de huid heeft minder hersteltijd nodig. De Raffine microneedlingpen is geschikt voor vrijwel alle huidtypen en alle leeftijden.

Het effect van Microneedlingpen.
De huid produceert minder collageen naarmate deze ouder wordt. Hierdoor wordt de huid slapper en verliest zijn span- en trekkracht. Daarnaast vertraagt de celdeling, waardoor de conditie van de huid uiteindelijk afneemt.
De disposable en steriele cartridge van de microneedling pen bestaat uit minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken.
Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Daarnaast verhoogt en verbeterd de behandeling de opname van producten. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid, steviger en gladder wordt.
De minuscule naaldjes zijn exact instelbaar voor elk huidtype en elke huiddikte. Raffine microneedlingpen is zo geavanceerd dat gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden bijvoorbeeld rond de ogen, de lippen en de neus optimaal behandelbaar zijn.


Microneedling is de perfecte behandeling tegen:

 • Littekens
 • Rimpels
 • Huidverslapping
 • Grove poriën
 • Vale teint
 • De ‘barcode’ op de bovenlip
 • Pigmentvlekken
 • Couperose
 • Acne
 • Striemen
 • Striae en littekens op het lichaam

Welke resultaten kunt u verwachten van een Microneedling behandeling?

 • Lijntjes, rimpeltjes en grove poriën verminderen
 • Uw huid ziet er jonger uit
 • Uw huid verliest zijn dofheid en gaat weer stralen en glanzen
 • Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken verminderen
 • De huid wordt geëgaliseerd
 • Couperose wordt minder en verdwijnt soms helemaal
 • Puistjes, pukkeltjes en onzuiverheden verdwijnen veelal door de sterk verbeterde doorbloeding
Voorafgaand aan de behandeling wordt een werkstof bijv. hyaluronzuur op uw huid aangebracht. Tijdens het needlen wordt het hyaluronzuur in de huid gebracht. Hyaluronzuur komt van nature in de huid voor. Het is een lichaamseigen stof die het vermogen heeft veel vocht aan zich te binden. Mensen met voldoende hyaluronzuur in hun huid, verouderen minder snel in uiterlijk opzicht omdat zij een goede vochtbalans hebben. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie en geeft de huid een mooi en vol aanzien.

Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgevingDe celdeling krijgt een enorme boost. In de weken na de behandeling schilferen oude cellen versneld af en nieuwe “betere” cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun, zoals deze hoort te zijn. Hierdoor hebben verstoppingen geen kans. Er ontstaat een betere en diepere productopname waardoor beter op anti-aging gewerkt kan worden. Bij verwijderen van overmatig pigment (hyperpigmenatitie) ook zonnevlekken wordt microneedling ingezet. Door afschilfering van de huid vervagen zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekjes. Kortom in alle gevallen wordt uw huidteint egaler en gladder en uw stimulatie proces krijgt een boost zodat het ook preventief werkt tegen huidveroudering.

Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgeving

Is Microneedling pijnlijk?

Door de snelheid waarmee de microneedlingpen de epidermis penetreert, voelt de behandeling eerder tintelend dan pijnlijk aan. Een lokale verdoving met Emla wordt in sommige gevallen toegepast.


Is de Microneedling behandeling veilig?

Microneedling is volkomen veilig. Tijdens de behandeling wordt de huid gepenetreerd, maar de minuscule perforaties van de opperhuid zijn binnen tweeëneenhalf uur na de behandeling weer compleet geheeld. De werking in de diepere huidlagen houdt nog lange tijd aan. De werkstoffen zoals Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die geen allergieën kan veroorzaken.

Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgeving

De huid vlak na de behandeling.

Het is goed om er rekening mee te houden dat uw huid een dag moet herstellen van een Microneedle behandeling. Ons advies is dan ook om  direct na de behandeling niets te plannen. Er kan namelijk lichte zwelling en roodheid ontstaan, bijvoorbeeld onder de ogen. Deze verschijnselen zijn de zelfde dag tot een paar dagen na de behandeling geheel verdwenen.

Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgeving
In vergelijking tot de dermaroller geeft de microneedlingpen minder schade aan de huid. Door de verticale penetratie is deze methode tevens minder pijnlijk. Het herstel gaat sneller.
De volgende behandelingen zijn inclusief epileren, indien nodig harsen, verwijderen van onreinheden en een aangepaste massage. De serums en maskers zijn bij alle behandelingen inbegrepen.


Wie komt er niet in aanmerking voor een Microneedling behandeling?

U komt niet in aanmerking voor een micro needling behandeling indien er sprake is van sterk verdikt littekenweefsel (keloïd), open wonden, actieve herpes (koortslip) of actieve ontstekingen in het te behandelen gebied. Tevens komt u niet in aanmerking voor behandelen indien u minder dan 6 maanden geleden gestopt bent met het innemen van isotretinoine (Roaccutane).

Microneedling kuurbehandelingen.

6 behandelingen, dan krijgt u de laatste keer 25% korting.
8 behandelingen, dan krijgt u de laatste behandeling voor de helft van de prijs.
Kiest u voor de kuurbehandeling dan komt u telkens binnen 14 dagen terug voor een optimaal resultaat.