0413 341 170 info@alleca.nl IJsselstraat 3, 5463 NK Veghel Op afspraak
rimpel

Carboxy CO2 therapie de sleutel tot een mooie huid

Beroemdheden verkiezen deze behandeling boven de meer agressieve en invasieve verjongingsmethoden (lasers, liften met gouddraad, facelifts, thermage etc).Deze verjongingsmethode is populair bij klanten die de effecten van veroudering willen tegengaan, striae willen verminderen, de effecten van liposuctie willen versterken en cellulitis willen behandelen.De textuur van de huid verbetert zichtbaar.Koolstofdioxide wordt gebruikt om onderkin, nek, decolleté en de slappe huid van de buik, armen en binnenkant van de dijen te behandelen. In het gezicht de frons rimpel, kraaienpootjes, fijne rimpels rond de ogen en de onderste oogleden, rimpels verzachten.

Hoe werkt Carboxy CO2 Therapie?

Non-invasive Carboxy CO2 Therapie is een gezichtsbehandeling waarbij carbondioxide gas (CO2) wordt ingesluisd in de huid door middel van een carboxy-gel masker. Dit is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, verbeteren en om de bloedsomloop te stimuleren. Door de Carboxy Gel in contact te brengen met het specifieke materiaal van het activerend masker ontstaat een reactie waarbij CO2 bubbels vrijkomen.Door het aanbrengen van deze CO2 bubbels op en in de huid wordt een natuurlijke reactie van de huid uitgelokt: het Bohr effect. De natuurlijke zuurstof toevoer van binnenuit wordt als reactie op het aanbrengen van de carbondioxide (CO2) direct verhoogd. Carboxy therapie zorgt voor zuurstof van binnenuit. 
  • Carboxy-Therapie is volledig veilig en pijnloos en er zijn geen allergische of negatieve reacties
  • Carboxy-Therapie stimuleert de vorming van gezond collageen en elastine

dames

Voor wie is de CO2 behandeling geschikt 
  • iedereen die huidversteviging wil
  • voor een slappe kaaklijn
  • voor fijne lijntjes en rimpels
  • voor een egalere huid
  • voor de acne huid
  • voor een fijnere structuur van de huid

De Carboxy CO2 Therapie Behandeling in het kort Afhankelijk van de beoogde resultaten zijn ongeveer tussen de 4 tot 8 behandelingen nodig. De behandeling kan per 1 of 2 weken plaatsvinden. Het effect van Carboxy Therapie werkt cumulatief. Dit betekend dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor. Voor Carboxy Therapie is geen hersteltijd nodig.

Contact opnemen

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze behandelingen?Laat het ons weten, we zijn u graag van dienst.

WhatsApp chat