0413 341 170 info@alleca.nl IJsselstraat 3, 5463 NK Veghel Op afspraak
Eliance-Mesotherapy-600x400
rimpel

Mesotherapie met direct zichtbaar resultaat

Heeft u rimpels en lijntjes in uw gezicht die u storen?
Of wilt u de contouren van uw gezicht herstellen?
Dat kan nu op een mooie natuurlijke manier met hyaluronzuur, dit is een lichaamseigen stof. Het komt onder andere voor in de huid. Naar mate we ouder worden neemt het hyaluronzuur in de huid af, het gevolg is volume en elasticiteitsverlies. Mesotherapie met hyaluronzuur vult dit verlies opnieuw aan. Meestal is 1 behandeling voldoende voor een direct zichtbaar resultaat en een fris en stralend uiterlijk. Soms zijn meer behandelingen nodig om de gewenste correctie te bereiken. Het resultaat blijft van 8 tot 12 maanden, dit is afhankelijk van de conditie van uw huid. De correctie kan worden behouden door een follow-up behandeling. Over het algemeen volstaat 1 behandeling per 8 tot 12 maanden.  Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die rimpels direct opvult.
Hyaluronzuur is een veilig vulmiddel dat de huid à la minuut gladder en strakker maakt.
Met een flinterdunne naald wordt het hyaluronzuur net onder de opperhuid ingebracht doormiddel van een mesogun en vult het natuurlijk hyaluronzuur weer aan dat in de loop der jaren verloren is gegaan.
Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine en zorgt voor het vochtig en elastisch houden van de huid.
Het resultaat houdt minimaal 8 maanden aan, maar 12 maanden is zeker niet uitzonderlijk.

Hoe werkt Mesotherapie?

Mesotherapie is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen op plaatsen daar waar het nodig is. Dit betekent dat er door middel van kleine prikjes in de huid, op de gewenste plaatsen, kleine hoeveelheden werkzame stoffen worden ingebracht. Mesotherapie is een gezonde en veilige manier om de huid meer vitaliteit te geven. Doordat hyaluronzuur hygroscopisch is (het heeft een gigantisch vermogen water aan te trekken), bevordert het de hydratatie van de huid. Bovendien zorgen de vele kleine prikjes voor een stimulatie van collageen en elastine.   Kwaliteit en veiligheid
Met behulp van een range speciaal ontwikkelde ‘cocktails’ is het mogelijk om ieder huidtype een enorme boost te geven. Dit door het inbrengen van de cocktail in het gehele gelaat/ decolleté/ handen.
Het hyaluronzuur dat gebruikt wordt, is geproduceerd volgens strikte Europese richtlijnen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De Mesogun is volledig computer gestuurd waardoor de dosering van het hyaluronzuur en de rimpeldiepte van te voren kan worden bepaald. Het risico op teveel of te diep behandelen is hierdoor uitgesloten. 

mesogun
dames

Behandelmogelijkheden
 
  • Neuslippenlijn
  • Fronsrimpels
  • Voorhoofdsrimpels
  • Kraaienpootjes
  • Verticale liplijntjes (barcode)
  • Afhangende mondhoeken
  • Rokerslijntjes
  • Littekens
  • Volumeverlies
Direct na de behandeling kan de huid een beetje rood of gezwollen zijn. Het is mogelijk dat er kleine blauwe plekjes op de behandelde plaats voorkomen, deze trekken vanzelf weg. 

Wat zijn de kosten van een mesolift? Dat is geheel afhankelijk van welke zone(s) behandeld worden.Prijs per eenheid                € 25,-Gemiddelde benodigde eenheden zijn:Fronsrimpel 2-3 eenheden
Voorhoofdrimpels 4-5 eenheden
Neus lippen plooi 8 eenheden
Kraaienpootjes 1-2 eenheden
Verticale liplijntjes 3-4 eenheden
Afhangende mondhoeken 2-4 eenheden
 Bij een gratis adviesgesprek kan ik inschatten hoeveel eenheden bij u ongeveer nodig zijn. Pas na de behandeling kan ik zien wat de daadwerkelijke hoeveelheid eenheden zijn.

Contact opnemen

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze behandelingen?Laat het ons weten, we zijn u graag van dienst.

WhatsApp chat