KRX Aesthetics

Vervaardigt professionele salon- en klinische producten, dit bedrijf is opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië. KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerde laboratorium, zijn CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd, en sommige producten zijn VEGAN-gecertificeerd.

Vitaliteit en schoonheid van de huid hangen nauw samen met uw fysiologisch evenwicht. De huid heeft in iedere ontwikkelingsfase haar bijzondere eigenschappen en kwetsbaarheden. Maar ook invloeden van buiten af (zonlicht, klimaat, luchtvervuiling etc.) zijn niet te verwaarlozen.

Daarom heeft KRX een veelvoud aan producten ontwikkeld die op ieder huidtype persoonlijk worden afgestemd.

Een greep uit de producten.

Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgeving
Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgeving
KRX Aesthetics Gel Cleanser

Is een zachte reiniger die ‘s ochtends en ‘s avonds kan worden gebruikt. De gel cleanser reinigt de huid grondig en verwijdert vuil uit de poriën zonder de huid te ontdoen van zijn natuurlijke olie.Het bevat natuurlijke ingrediënten om de huid te voeden, in balans te houden en een gezonde glans te geven.

KRX Aqua Cream
Een olievrije hydraterende anti-aging crème. Doordrenkt met rijstmelk, calendula extracten en citroenextract voor ultieme hydratatie en een gladdere huid, zelfs direct na het aanbrengen.
KRX Aesthetics Aqua Cream brengt gemakkelijk aan en neemt snel in de huid op door de dunne textuur.

                              
Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgevingKRX Youthplex Face Lift Cream
Een verstevigende, hydraterende crème die geschikt is voor gebruik ‘s ochtends en ‘s avonds, de crème brengt gemakkelijk aan en neemt snel in de huid op door de dunne textuur. KRX Youthplex Face Lift Cream sluit perfect aan op KRX Youthplex face lift serum door het ingrediëntgebruik.

KRX Youthplex face lift serum
Een lichtgewicht, niet plakkerig, gemakkelijk opneembaar serum voor dag en nacht.
Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgevingBelangrijkste ingrediënten:
Volufiline TM is geformuleerd in Frankrijk en medisch bewezen dat het een liftend, verstevigend en intensief anti-verouderingseffect geeft.
Squaleen is ontstekingsremmend en werkt op cellulair niveau.
Ceramide 3  houdt de huid soepel en beschermt de huid tegen vocht- en hydratatieverlies.
Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline) is een natuurlijke botuline toxine vervanging van de natuur. Werkt zichtbaar tegen fijne lijntjes en rimpels.
Arginine assisteert bij de productie van collageen.
6 Gecombineerde peptiden helpen om de huid gladder te maken, poriën te verfijnen, fijne lijntjes te verminderen en werkt uitstekend om vroege tekenen van veroudering te voorkomen.

KRX Neck Lift Intensive Firming Neck creamSchoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgeving
Een crème die anders is dan elke andere textuur. Het bevat microcollageen (draadachtige textuur) dat door decolleté en hals wordt geabsorbeerd, het bouwt ons eigen collageen op dat helpt bij de elasticiteit en spankracht van de huid. Het bevat 22 actieve ingrediënten die zich concentreren op veelvoorkomende nekproblemen zoals verslapping, lijnen in de hals, droogheid, rimpels, ouderdomsvlekken, zonnevlekken en het verbetert zelfs de textuur.

Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgeving

Krx Cica Recovery Skincare Set
Cica is een korte term voor het woord CENTELLA ASIATICA (veel producten van KRX bevatten dit ingrediënt, maar deze thuisverzorgingslijn bevat het allerhoogste percentage CICA)
Dit ingrediënt staat bekend om zijn helende, kalmerende en verzachtende eigenschappen. Vroeger werd dit ingrediënt gebruikt als een behandeling voor brandwonden en wonden. Na gezichtsbehandelingen met een downtime wordt het aangeraden.

KRX meso booster ampoules
Dit is dé originele ‘KRX Booster’ en tevens veruit het beste product verkrijgbaar in de huidige markt! Gun uzelf het beste van het beste en kies bewust voor bewezen kwaliteit. Er zijn meerdere varianten KRX booster ampoules. Bij voorkeur in combinatie met de microneedlingbehandeling in de huid aan te brengen.

Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgevingKRX ultra V lift mask
KRX Aesthetics heeft een fijn product ontwikkeld voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen, de huid zichtbaar te liften en te verstevigen, poriën te zuiveren en te verkleinen.
De huid te verbetert zichtbaar mede omdat het masker dode huidcellen verwijdert en de bloedsomloop bevordert. Het helpt ook om de huid een betere contour te geven.

Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgevingKRX Premium HA Filling Powder
Het fungeert als een filler.
De nanodeeltjes van het hyaluronzuur dringen de huid binnen, richten zich op de problematische delen van het gezicht en worden direct door de huid absorbeert, wat vrijwel onmiddellijk resultaat oplevert.Te gebruiken bij alle gelaatslijntjes en rimpels, zelfs onder de ogen. Bij voorkeur gebruiken tijdens een microneedling behandeling. Je ziet onmiddellijke verschil, direct een vollere, gehydrateerde en een  stralende huid.

Krx Aesthetics Biocellulose Masker
Het masker is doordrenkt met een serum met hyaluronzuur, peptiden en Centella Asiatica dat enorm snel in de huid dringt. Dit masker is gemaakt van biocellulose materiaal dat op natuurlijke wijze is geoogst uit kokosnoten. Deze superfijne vezel is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en schenkt hoog geconcentreerde werkstoffen aan de huid.

Uiteraard stellen wij graag een salonbehandeling voor u samen, uit deze en de vele andere producten die Hayoun u te bieden heeft. Ook voor een goed advies voor thuisgebruik van Hayoun producten staan wij u graag te woord.