Hayoun
Vitaliteit, schoonheid en fysiologisch evenwicht.
De beautylijnen van Hayoun voor de diverse huidtypes zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Hayoun ontwikkelde als een van de eersten producten met zuurstof, Q-10 en kaviaar.

In de strijd tegen acne met de 7 komponenten methode ligt het genezingspercentage zeer hoog.

Vitaliteit en schoonheid van de huid hangen nauw samen met uw fysiologisch evenwicht. De huid heeft in iedere ontwikkelingsfase haar bijzondere eigenschappen en kwetsbaarheden. Maar ook invloeden van buiten af (zonlicht, klimaat, luchtvervuiling etc.) zijn niet te verwaarlozen.
Daarom heeft Hayoun een veelvoud aan producten ontwikkeld die op ieder huidtype persoonlijk worden afgestemd.

Een greep uit de producten.

Sugar soap.
Een vetvrije wasgel, bestaande uit een speciale combinatie van natuurlijke elementen, die de poriën diep reinigt en ontstekingsremmend werkt. Dit reinigingsproduct is voor alle huidtypes geschikt, ook voor de probleemhuid.
Oxygen Fluid.
Hoogwaardig speciaal product, dat zuurstof aan de huid afgeeft. De plaatselijke doorbloeding wordt verbeterd, de heling versnelt, littekenvorming vermindert en nieuw weefsel wordt gevormd.

Aha plus cream.

Dag en nachtcreme die beschermt tegen negatieve milieu-invloeden en die de vochthuishouding van de huid reguleert.
Vermindert de vorming van rimpels. Vervaagt rimpels en oneffenheden. Verbetert de ontwikkeling van nieuwe cellen.
Verwijdert de afgestorven hoorncellen. Lees hier verder voor meer informatie over fruitzuren.


24 hours cream.
Hoogwaardige dag- en nachtcrème voor iedere huidtype. Beschermt tegen vrije radicalen. Beschermt tegen milieu-invloeden.
Vermindert vochtverlies. Verhoogt de spankracht en elasticiteit. Verhoogt het vochtgehalte van de huid.

Vitality Mask.
Een crème masker met een intensief vetkarakter en natuurlijke werkstoffen, die de functie van het verloren huidvet overneemt en het vochtgehalte stabiliseert. Verder vochtverlies wordt voorkomen en de natuurlijke huidfunctie wordt ondersteund. Vroegtijdige rimpelvorming wordt verhinderd.

Caviar Mask.
Dit bijzondere product is te gebruiken als masker, als ook dagelijks onder de dagcrème. Kaviaar bevat veel vitaminen, lipiden, proteïnen, aminozuren en essentiële sporenelementen in een samenstelling die volledig opgenomen wordt in de huidstofwisseling en deze ondersteund in haar biologische functies. Kaviaar werkt door haar bestanddelen herstellend en verzachtend op het huidoppervlak, vernieuwend en anti-aging. Het masker werkt liftend en mag ook rond de ogen worden aangebracht.

Enjoy Mask.
Bijzonder hoogwaardig crème masker die het ontstaan van mimische rimpels tegenhoudt en in staat is bestaande rimpels te verminderen. De endorfine stimulator stimuleert de endorfine synthese van de keratinocyten. Ontspant de huid en activeert de fibroblasten in het bindweefsel, werkt euforisch en vochtregulerend en laat de huid stralen, gaat rimpelvorming tegen en vermindert vochtverlies.

Collageen vliesmaskers.
Zeer hoogwaardige vliesmaskers, die binnen enkele uren een zichtbaar en voelbaar jeugdige uitstraling geven. Een merkbaar verbeterde huidstructuur en een krachtigere epidermis. Het vliesmasker verzacht en vermindert de effecten van huidirritaties. De hoornlaag houdt beter vocht vast. En de circulatie wordt gestimuleerd. De vochtherstellende werking is nog geruime tijd na de behandeling actief.

Black Mask.
Een zwart masker voor dieptereiniging bij de onreine huid en als kuur voor huidverjonging (regeneratie) met een licht peelend effect. Dit masker is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de probleemhuid. Het stimuleert de doorbloeding en is huidvernieuwend en bacteriëndodend. Ook wordt het regeneratieproces gestimuleerd en bestrijdt het vrije radicalen.

Q10 ampul (voor alle huidtypes).
Het co-enzym Q10 geeft energie aan de huid, vertraagt het verouderingsproces, beschermt de cellen tegen beschadiging door oxidatie en bestrijdt vrije radicalen.

Hydro care ampul voor de vochtarme huid.
Stabiliseert de vet – en vochthuishouding, verhoogt het vochtpotentieel, ondersteunt de huidstructuur opbouw en maakt de huid zacht en soepel

Uiteraard stellen wij graag een salonbehandeling voor u samen, uit deze en de vele andere producten die Hayoun u te bieden heeft. Ook voor een goed advies voor thuisgebruik van Hayoun producten staan wij u graag te woord.