Hayoun
Vitaliteit, schoonheid en fysiologisch evenwicht.
De beautylijnen van Hayoun voor de diverse huidtypes zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Hayoun ontwikkelde als een van de eersten producten met zuurstof, Q-10 en kaviaar.

In de strijd tegen acne met de 7 komponenten methode ligt het genezingspercentage zeer hoog.

Vitaliteit en schoonheid van de huid hangen nauw samen met uw fysiologisch evenwicht. De huid heeft in iedere ontwikkelingsfase haar bijzondere eigenschappen en kwetsbaarheden. Maar ook invloeden van buiten af (zonlicht, klimaat, luchtvervuiling etc.) zijn niet te verwaarlozen.
Daarom heeft Hayoun een veelvoud aan producten ontwikkeld die op ieder huidtype persoonlijk worden afgestemd.

Een greep uit de producten.

Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgeving
Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgeving
Sugar soap
Een vetvrije wasgel, bestaande uit een speciale combinatie van natuurlijke elementen, die de poriën diep reinigt en ontstekingsremmend werkt. Dit reinigingsproduct is voor alle huidtypes geschikt, ook voor de probleemhuid.

Oxygen Fluid
Serum voor alle huidtypes
Serum dat zuurstof aan de huid afgeeft. De plaatselijke doorbloeding wordt verbeterd, de heling versnelt, littekenvorming vermindert en nieuw weefsel wordt gevormd. Bestrijdt vrije radicalen, waardoor natuurlijk bescherming verbetert. Geeft goede resultaat bij eczeem.
Het serum is tevens geschikt voor ruwe en droge huid, handen en nagels. Inzetbaar bij huidverbranding van gezicht/lichaam.

Hylofill anti-aging serum,
Drie in een: gezicht, ogen en lippen. Zuinig in gebruik.
Hyaluronzuur is van nature in ons lichaam aanwezig en maakt de huid veerkrachtig. Het is een vochtbinder, die zorgt voor de stimulatie van de fibroblasten. Deze cellen maken collageen en elastine aan, die zorgen voor de souplesse van de huid. Hyaluronzuur wordt echter afgebroken naarmate we ouder worden. De huid verliest haar volume en elasticiteit en rimpels verschijnen. Voor alle mensen die tegen het inspuiten van hyaluronzuur zijn is dit een uitstekend product om mooie resultaten te bereiken.

24 hours cream
Hoogwaardige dag- en nachtcrème voor iedere huidtype. Beschermt tegen vrije radicalen. Beschermt tegen milieu-invloeden.
Vermindert vochtverlies. Verhoogt de spankracht en elasticiteit. Verhoogt het vochtgehalte van de huid.

Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgeving


Aha plus cream
Dag en nachtcreme die beschermt tegen negatieve milieu-invloeden en die de vochthuishouding van de huid reguleert.
Vermindert de vorming van rimpels. Vervaagt rimpels en oneffenheden. Verbetert de ontwikkeling van nieuwe cellen.
Verwijdert de afgestorven hoorncellen. Lees hier verder voor meer informatie over fruitzuren.

Scrub Mask
Een milde peeling zonder korrelige bestanddelen, die oppervlakkige huidonzuiverheden en verhoorning grondig en zorgvuldig verwijderd. Geschikt voor voor alle huidtypes.

Vitality Mask
Een crème masker met een intensief vetkarakter en natuurlijke werkstoffen, die de functie van het verloren huidvet overneemt en het vochtgehalte stabiliseert. Verder vochtverlies wordt voorkomen en de natuurlijke huidfunctie wordt ondersteund. Vroegtijdige rimpelvorming wordt verhinderd.

Caviar Mask
Dit bijzondere product is te gebruiken als masker, als ook dagelijks onder de dagcrème. Kaviaar bevat veel vitaminen, lipiden, proteïnen, aminozuren en essentiële sporenelementen in een samenstelling die volledig opgenomen wordt in de huidstofwisseling en deze ondersteund in haar biologische functies. Kaviaar werkt door haar bestanddelen herstellend en verzachtend op het huidoppervlak, vernieuwend en anti-aging. Het masker werkt liftend en mag ook rond de ogen worden aangebracht.

Enjoy Mask
Bijzonder hoogwaardig crème masker die het ontstaan van mimische rimpels tegenhoudt en in staat is bestaande rimpels te verminderen. De endorfine stimulator stimuleert de endorfine synthese van de keratinocyten. Ontspant de huid en activeert de fibroblasten in het bindweefsel, werkt euforisch en vochtregulerend en laat de huid stralen, gaat rimpelvorming tegen en vermindert vochtverlies.

Ceramide Mask
Voor alle huidtypes, speciaal de veeleisende huid. Hoogwaardig speciaal-verzorgingsproduct voor de rijpere, veeleisende huid. Een lichte emulsie en fijne luchtige consistentie. Verbetert de elasticiteit en gevoeligheid. Geeft een mooiere huidstructuur.

Aloe Hydro Gel Mask
Voor alle huidtypes, speciaal vochtarme huid. Met dit masker heeft u een speciaal-product ter verbetering van het vochtigheidspotentieel, zo ook ter ondersteuning van rimpelvervaging door elasticiteitsverhoging van de huid. Bij regelmatig gebruik wordt de huidfunctie geactiveerd en de huidstructuur verbeterd.

Bio Mask
Voor alle huidtypes ook acné-huid. Een masker met kalmerende werking dat irritaties en rode vlekken vermindert. Het masker heeft ook een licht blekende werking. De waardevolle werkstofcombinatie steunt de afweerfunctie van de huid en wondjes helen sneller. Bestrijdt vrije radicalen en reguleert de talgproductie.

Biomatrix Vliesmasker met hyaluron
Zeer hoogwaardige vliesmasker. Verbetert het vochtgehalte van de huid, reduceert droogterimpels en lijnen, hydrateert de opperhuid, vermindert de spanning, verfrist en stimuleert de bloedcirculatie, ontspant gestreste huid, verbetert de waterbindende capaciteit. Het vliesmaskers ligt in een werkstof-emulsie welke intensieve anti-aging werking met direct resultaat geeft.

Schoonheidsspecialiste Veghel, Uden en omgeving

Black Mask
Een zwart masker voor dieptereiniging bij de onreine huid en als kuur voor huidverjonging (regeneratie) met een licht peelend effect. Dit masker is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de probleemhuid. Het stimuleert de doorbloeding en is huidvernieuwend en bacteriëndodend. Ook wordt het regeneratieproces gestimuleerd en bestrijdt het vrije radicalen.

Miracle Lotion
Voor de probleem huid of op advies.
Een reinigingslotion die de poriën opent, desinfecteert, ontstekingsremmend werkt en de doorbloeding stimuleert.

AHA Masker
Sterk anti-aging masker. Een masker met een werkstof, die tegen de zichtbare uitwerkingen van de ouderdom helpt. De fruitzuren in deze producten hebben het vermogen vocht in de huid te binden. Zo ontstaat een fijner huidoppervlakte. Rimpels, ouderdomsvlekken en pigmentstoringen worden verminderd en ook de productie van collageen- en elastinevezels wordt geactiveerd. Een overactieve talgproductie van de huid kan met deze samenstelling ook genormaliseerd worden. Dit masker verbetert de ontwikkeling van nieuwe cellen en verwijdert de afgestorven hoorncellen.

Uiteraard stellen wij graag een salonbehandeling voor u samen, uit deze en de vele andere producten die Hayoun u te bieden heeft. Ook voor een goed advies voor thuisgebruik van Hayoun producten staan wij u graag te woord.