Microdermabrasiebehandeling (ca 90 min)

Reiniging van het gezicht. Epileren van de wenkbrauwen en indien gewenst ontharen van bovenlip en kin. Peeling. Gebruik van een voorbereidende lotion.
Zeer fijne microkristallen worden gebruikt om dode huidcellen op zachte wijze te verwijderen, met als gevolg dat de vorming van frisse nieuwe cellen wordt gestimuleerd. De aandacht wordt extra gevestigd op rimpels, littekens en andere oneffenheden.
De huid wordt gekoeld en eventuele onreinheden worden verwijderd. Een intensief voedende ampul en een speciaal op de huid aangepast vol masker worden aangebracht.
Een ontspannende massage van nek en schouderpartij. Afsluitende behandeling.
Indien gewenst kan gekozen worden voor een behandeling exclusief epileren, harsen, verwijderen van onreinheden en massage.

Lees hier verder voor uitgebreide informatie.

Microneedlingbehandeling (ca 90 min)

Reiniging van het gezicht. Epileren van de wenkbrauwen en indien gewenst ontharen van bovenlip en kin. Voor de microneedling behandeling wordt een speciaal serum aangebracht op uw huid, waarna de microneedling pen (in een roterende beweging) over uw huid beweegt. Hierbij wordt het serum in de huid gebracht. Microneedling zorgt ervoor dat er meer collageen en elastine door uw eigen huid wordt opgebouwd, waardoor het resultaat natuurlijk en duurzaam is. Een speciaal masker en ontspannende massage van nek en schouderpartij. Afsluitende behandeling.
Indien gewenst kan gekozen worden voor een behandlling exclusief epileren, harsen, verwijderen van onreinheden en massage.

Lees hier verder voor uitgebreide informatie.

Carboxy CO2 Therapy (ca 90 min)

Carboxy CO2 Therapy is een gezichtsbehandeling bestaande uit een combinatie van een Gel en een Face and Neck Sheet Mask.

Niet invasief

De naaldloze benadering maakt het zeer gemakkelijk te gebruiken en zeer effectief, zelfs voor de meest problematische huid. Dit product is ook een geweldige combinatie voor gezichtsbehandelingen zoals microneedling, microdermabrasie en dergelijke.

De gel en het masker werken samen door de CO2 over te dragen die wordt geproduceerd door 2 essentiƫle producten te combineren en behandelt huidproblemen zoals littekens, verkleuring, maakt de huid strakker en verstevigt, het kan zelfs wallen, donkere kringen en blauwe plekken verminderen. Het bevordert ook de vorming van zuurstof onder de huid, voor intense hydratatie en behandeling van acne. Wij bieden u deze unieke behandeling. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies en de mogelijkheden.