Microdermabrasiebehandeling (ca 90 min)

Reiniging van het gezicht. Epileren van de wenkbrauwen en indien gewenst ontharen van bovenlip en kin. Peeling. Gebruik van een voorbereidende lotion.
Zeer fijne microkristallen worden gebruikt om dode huidcellen op zachte wijze te verwijderen, met als gevolg dat de vorming van frisse nieuwe cellen wordt gestimuleerd. De aandacht wordt extra gevestigd op rimpels, littekens en andere oneffenheden.
De huid wordt gekoeld en eventuele onreinheden worden verwijderd. Een intensief voedende ampul en een speciaal op de huid aangepast vol masker worden aangebracht.
Een ontspannende massage van nek en schouderpartij. Afsluitende behandeling.
Indien gewenst kan gekozen worden voor een behandeling exclusief epileren, harsen, verwijderen van onreinheden en massage.

Lees hier verder voor uitgebreide informatie.

Microneedlingbehandeling (ca 90 min)

Reiniging van het gezicht. Epileren van de wenkbrauwen en indien gewenst ontharen van bovenlip en kin. Voor de microneedling behandeling wordt een speciaal serum aangebracht op uw huid, waarna de microneedling pen (in een roterende beweging) over uw huid beweegt. Hierbij wordt het serum in de huid gebracht. Microneedling zorgt ervoor dat er meer collageen en elastine door uw eigen huid wordt opgebouwd, waardoor het resultaat natuurlijk en duurzaam is. Een speciaal masker en ontspannende massage van nek en schouderpartij. Afsluitende behandeling.
Indien gewenst kan gekozen worden voor een behandlling exclusief epileren, harsen, verwijderen van onreinheden en massage.

Lees hier verder voor uitgebreide informatie.

Mesotherapie met crosslinked hyaluronzuur

Deze nieuwe mesotherapie, maakt het mogelijk om cross-linked en non-cross- linked hyaluronzuur en vitaminecocktails in de huid aan te brengen. Door het computergestuurde apparaat wordt wordt het risico van te veel of te diep behandelen uitgesloten!

Crosslinked fillers

De vochtbinder hyaluronzuur is een huideigen stof die bijna overal in het lichaam voorkomt. De jonge huid heeft het hoogste percentage hyaluronzuur. Naar mate men ouder wordt, wordt de huid vochtarmer, verliest haar elasticiteit en volume en fijne lijntjes en rimpels ontstaan.

Door het aanbrengen van hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Het direct zichtbare resultaat is een jonger, fris en stralend uiterlijk!
Na slechts één behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 8 tot 12 maanden aan. Afhankelijk van de huidconditie. Deze behandeling was voorheen niet mogelijk omdat de bestaande mesoguns niet krachtig genoeg zijn om deze vloeistof met hoge viscositeit te verwerken. Wij bieden u deze unieke behandeling. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies en de mogelijkheden.

Lees hier verder voor uitgebreide informatie.