Mesotherapie met crosslinked hyaluronzuur

Deze nieuwe mesotherapie, maakt het mogelijk om zowel cross-linked als non-cross- linked hyaluronzuur en vitaminecocktails in de huid aan te brengen. Door het computergestuurde apparaat wordt wordt het risico van te veel of te diep behandelen uitgesloten! Lees hier verder voor uitgebreide informatie.
Crosslinked fillers
 

De vochtbinder hyaluronzuur is een huideigen stof die bijna overal in het lichaam voorkomt. De jonge huid heeft het hoogste percentage hyaluronzuur. Naar mate men ouder wordt, wordt de huid vochtarmer, verliest haar elasticiteit en volume en fijne lijntjes en rimpels ontstaan.Door het aanbrengen van hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen en lijntjes direct opgevuld worden. Het direct zichtbare resultaat is een jonger, fris en stralend uiterlijk!
Na slechts 1 behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 8 tot 12 maanden aan. Afhankelijk van de huidconditie. Deze behandeling was voorheen niet mogelijk omdat de bestaande mesoguns niet krachtig genoeg zijn om deze vloeistof met hoge viscositeit te verwerken. Wij bieden u deze unieke behandeling. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies en de mogelijkheden.

Kuurbehandeling

Wij zoeken samen met u de grenzen van de behandelingsmogelijkheden op. Het geheim van deze bijzondere kuurbehandeling is het integreren van diverse apparatuur en behandelingen, indien gewenst in combinatie met een kuur voor thuis gebruik. De behandelingen zullen de huid intensief jonger maken. U zult versteld staan van de resultaten. Deze kuur is maatwerk en wordt uiteraard afgestemd op uw huid.Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer vrijblijvend: info@alleca.nl of bel 0413 341170


Voor dames die meer willen

Uw persoonlijke wensen en eisen op het gebied van verzorging en cosmetica zijn niet elke dag hetzelfde.
Integendeel, uw huidconditie en leefomstandigheden variëren. U bent uniek en wil daarom ook graag zo behandeld worden.